Tämä sivusto käyttää evästeitä. Sivuston selaaminen hyväksyt jatkuvan evästeiden käytön. Lisätiedöt

Gulf Formula GVX 5W-30, 4L

Varastossa Gulf Formula GVX 5W-30, 4L

Ilmainen toimitus

Jos ostoksesi ylittää € 40,00, on kuljetus Viro sisällä meidän kustannuksellamme (Omniva ja SmartPOST). 

  • €37.97
  • Veroton: €31.12
Gulf Formula GVX 5W-30 Gulf Formula GVX 5W-30
on uusin vähäpäästöinen synteettinen moottoriöljy, joka on kehitetty yksinomaan täyttämään Volkswagenin koko henkilöautomalliston vaatimukset, jotka käyttävät erittäin vähärikkistä polttoainetta. Se on koostettu huolellisesti valituista synteettisistä perusöljyistä ja edistyksellisestä lisäaineteknologiasta, jotka täyttävät SAPS-vaatimukset (sulfaattituhka, fosfori ja rikki) ja ovat täysin yhteensopivia nykyaikaisimpien dieselhiukkassuodattimien (DPF) ja bensiinikatalysaattorien kanssa. Se auttaa pidentämään uusimman sukupolven bensiini- ja dieselautoissa käytettävien pakokaasujen jälkikäsittelylaitteiden käyttöikää ja ylläpitämään niiden tehokkuutta. Se on suunniteltu tuottamaan erinomaista suorituskykyä pidempiä tyhjennysvälejä varten.
Ominaisuudet ja edut
Alhainen tuhkapitoisuus vähentää hiukkasten kertymistä hiukkassuodattimiin ja auttaa pidentämään regenerointivälejä.
Uusin puolivälissä oleva SAPS-lisäaineteknologia vähentää katalysaattorin myrkytystä ja hajoamista ja pidentää jälkikäsittelylaitteiden käyttöikää.
Erinomainen termo-oksidatiivinen stabiilisuus vähentää saostumia ja lietteen muodostumista ja pidentää öljyn käyttöikää.
Poikkeuksellinen alhaisen lämpötilan juoksevuus helpottaa kylmäkäynnistystä ja suojaa kulumiselta käynnistyksen aikana.
Erinomainen kulumisenesto-ominaisuus suojaa moottorin kulumiselta ja pidentää moottorin käyttöikää Käyttökohteet  Suositellaan kaikkiin Volkswagenin bensiini- ja dieselmoottorikäyttöisiin henkilöautojen moottoreihin, mukaan lukien uusimmat Euro 4 ja 5 -päästönormien mukaiset ajoneuvot, jotka vaativat kehittyneintä VW-öljyä.
504 00/ 507 00 laatuöljyt pitkäikäistä käyttöä varten.
Suositellaan erityisesti henkilö- ja pakettiautojen viimeisimmän sukupolven suuritehoisiin bensiini- ja dieselmoottoreihin, jotka on varustettu pakokaasujen käsittelylaitteilla, kuten hiukkassuodattimilla, katalysaattoreilla jne. ja jotka vaativat ACEA C3-, MB 229.51- ja BMW Longlife-04 -laatuöljyjä.
HUOMAUTUS: Ei sovellu vanhemmille R5-versioille (käytetään kevyissä kuorma-autoissa) ja V10-moottoreille (SUV-Touareg).

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä