Tämä sivusto käyttää evästeitä. Sivuston selaaminen hyväksyt jatkuvan evästeiden käytön. Lisätiedöt

Yrityksestä

TERVETULOA MÄÄRDEKESKUKSEEN!

Määrdekeskus on perustettu tavoitteena tarjota parasta palvelua voiteluaineiden, suodattimien ja teknisten nesteiden valinnassa.

Teillä on varmasti ollut tilanteita, joissa juoksitte paikasta toiseen, soititte tutuillenne kysyen, mistä voiteluöljyä tai suodattimen saa hyvään hintaan. Tämän tuloksena menetitte aikaa ja olitte pakotettu hankkimaan öljyä hintaan, joka ei ollut riittävän kilpailukykyinen. Miksi niin tapahtuu?

Pääsääntöisesti autonvaraosaliikkeet eivät keskity erikoisvoiteluaineiden myyntiin, sillä se on vain pieni osa niiden liikevaihdosta. Samalla myös tekninen tieto, joka on voiteluaineiden myynnissä erittäin tärkeää, usein puuttuu kokonaan. Tavallisesti valikoimassa on mineraali-, synteettinen ja täyssynteettinen moottoriöljy, pari automaattivaihteistoöljyä ja joitakin vaihteistoöljyjä.

Me avasimme kaupan, josta löytää voiteluaineita aivan kaikille käyttöalueille, jotka vaativat voitelua, on se sitten moottoripyörä tai kilpa-auto tai vaikkapa teollisuuden vaihteisto. Ajoneuvojen valmistusteknologia aiheuttaa voiteluaineiden valmistukseen paljon muutoksia ja uusia standardeja. Kehitys sanelee omat vaatimuksensa ja kulkuneuvojen moottorit vaativat täydennyksiä, joiden mukaisesti muutetaan voiteluaineiden valmistuksen standardeja. Kun verrataan voiteluaineiden valikoimaa 15-20 vuotta sitten, jolloin voitiin selvitä 2-3 moottoriöljyllä, nykyaikana lähes jokainen moottorimalli tuo tullessaan myös uusia voiteluaineille asetettuja teknisiä vaatimuksia, joilla näiden valikoima kasvaa.

Maailmassa on monta kuuluisaa ensiluokkaista tuotemerkkiä, jotka täydentävät toisiaan. Niillä on omat kannattajansa ja kysyntä on hyvin monipuolista. Me valitsimme kumppaneiksemme Euroopassa tunnustettuja öljytuotteiden valmistajia, joiden voiteluaineet tunnetaan laadustaan ja toimintavarmuudestaan.

Toinen erittäin tärkeä seikka, johon kiinnitämme erityistä huomiota, on hintapolitiikka.


ME TARJOAMME KAUPUNGIN PARHAAT HINNAT.

Sanalla PARHAAT tarkoitamme nimenomaan parasta kilpailukykyisyyttä samanlaisten tuotteiden voiteluaineille ja teknisille nesteille vähittäismyyntipaikoissa.


Tervetuloa kauppaamme!

Sinun Määrdekeskuksesi