Tämä sivusto käyttää evästeitä. Sivuston selaaminen hyväksyt jatkuvan evästeiden käytön. Lisätiedöt

Gulf Superfleet Supreme 15W-40, 1L Öljyt suoraan tynnyristä

2-5 Päivää Gulf Superfleet Supreme 15W-40, 1L Öljyt suoraan tynnyristä

Ilmainen toimitus

Jos ostoksesi ylittää € 40,00, on kuljetus Viro sisällä meidän kustannuksellamme (Omniva ja SmartPOST). 

  • €3.40
  • Veroton: €2.79
Gulf Superfleet Supreme 15W-40
Tuotteen Kuvaus:
Gulf Superfleet Supreme 15W-40 on erittäin suorituskykyinen raskaaseen käyttöön tarkoitettu dieselmoottoriöljy, joka on kehitetty erityisesti käytettäväksi nykyaikaisissa vähäpäästöisissä dieselmoottoreissa, mukaan lukien pakokaasujen kierrätysjärjestelmällä (EGR) varustetuissa dieselmoottoreissa. Gulf Superfleet Supreme 15W-40 täyttää uusimmat vaatimukset
Eurooppalaiset, amerikkalaiset ja japanilaiset moottorinvalmistajat ja tarjoaa poikkeuksellisen suojan ja pidennetyn käyttöiän dieselmoottoreille, jotka käyttävät vähärikkistä tai runsasrikkistä dieseliä, ja se on sekoitettu valituista perusaineista ja uuden sukupolven suorituskyvyn lisäaineista.
Gulf Superfleet Supreme 15W-40:llä on erinomainen lämpöhapetuskestävyys, joka vähentää kerrostumia ja estää öljyn sakeutumista. Erinomainen noenkäsittelykyky suojaa noen aiheuttamalta viskositeetin nousulta ja kulumiselta ja korkea leikkauskestävyys takaa viskositeetin hallinnan korkeissa lämpötiloissa ja vähentää öljyn kulutusta ja kulumista. Erinomainen suoja syövyttävää kulumista vastaan auttaa ylläpitämään moottorin kestävyyttä ja erinomainen TBN-pidätys auttaa torjumaan syövyttäviä pakokaasuja haitallisia vaikutuksia ja pidentää öljyn käyttöikää.
Gulf Superfleet Supreme 15W-40 sopii turboahdettuihin ja vapaasti hengittäviin dieselmoottoreihin, joita käytetään maantiesovelluksissa, mukaan lukien moottorit, joissa on EGR-järjestelmä ja jotka täyttävät vuonna 2002 käyttöön otetut US 2004 -päästönormit ja sopivat myös Euro IV -ajoneuvoihin, jotka eivät vaadi alhaista SAPS:ää (sulfatoitu). Tuhka-, fosfori-, rikki)öljyt (ei varustettu dieselhiukkassuodattimilla) ja myös Euro III ja aikaisemmat päästönormit täyttävissä ajoneuvoissa. Sopii myös raskaisiin dieselmoottoreihin, joita käytetään kaivosteollisuudessa, rakentamisessa, maataloudessa ja
muut off-highway-sovellukset. Gulf Superfleet Supreme 15W-40 soveltuu sekalaivastokäyttöön ja bensiinimoottoreihin.
Suositukset voivat vaihdella moottorinvalmistajien välillä, joten jos olet epävarma, ota yhteyttä kuljettajan käsikirjoihin ja/tai jälleenmyyjiin.
Täyttää seuraavat tekniset tiedot:
ACEA E7, A3/B4, Global DHD-1, MB 229.1, Mack EO-M Plus, Renault Trucks RLD-2
Cummins CES 20071/20072/20076/20077/20078, Caterpillar ECF-1a, Deutz DQC III
Hyväksymä:
API CI-4/SL, MB-hyväksyntä 228.3, MAN M 3275, MTU Type 2, Volvo VDS-3

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä