Tämä sivusto käyttää evästeitä. Sivuston selaaminen hyväksyt jatkuvan evästeiden käytön. Lisätiedöt

Wolf Officialtech 0W-20 C5 RFE, 5L

2-5 Päivää Wolf Officialtech 0W-20 C5 RFE, 5L

Ilmainen toimitus

Jos ostoksesi ylittää € 40,00, on kuljetus Viro sisällä meidän kustannuksellamme (Omniva ja SmartPOST). 

  • €42.81
  • Veroton: €35.09
Wolf Officialtech 0W-20 C5 RFE
Kuvaus
Tämä synteettinen matala SAPS ACEA C5 -voiteluaine täyttää Renaultin uuden polttoainetaloudellisuusvaatimuksen RN17 FE. Erittäin alhaisen viskositeettiluokan SAE 0W-20 ansiosta moottori toimii erittäin polttoainetehokkaasti. Tämä moottoriöljy optimoi kulumissuojan ja moottorin puhtauden.
KÄYTTÖKOHTEET
Tämä moottoriöljy on suunniteltu erityisesti käytettäväksi uusimmissa Renaultin dieselmoottoreissa, joissa on hiukkassuodatin ja jotka vaativat Renaultin uuden polttoainetaloudellisuuseritelmän RN17 FE mukaisen öljyn, joka soveltuu vain moottoreihin, jotka on mukautettu pienempään polttoaineenkulutukseen. Lisäksi sitä voidaan käyttää kaikissa moottoreissa, jotka vaativat uuden ACEA:n matalan SAPS-arvon C5-erittelyn, jonka polttoainetaloudellisuuspotentiaali on suurempi kuin ACEA C3.
OMINAISUUDET
Erittäin alhaisen viskositeetin ja erinomaisen juoksevuuden ansiosta tämä öljy vähentää merkittävästi kulumista, takaa suuremman polttoainesäästön ja pienemmät CO2-päästöt. Optimoitu lisäainepaketti vähentää nokea ja saostumia pitäen moottorin puhtaana.
TEKNISET TIEDOT
ACEA C5
RENAULT RN17 FE


Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä