Tämä sivusto käyttää evästeitä. Sivuston selaaminen hyväksyt jatkuvan evästeiden käytön. Lisätiedöt

Bardahl Engine Stop Leak, 300ml

2-5 Päivää Bardahl Engine Stop Leak, 300ml

Ilmainen toimitus

Jos ostoksesi ylittää € 40,00, on kuljetus Viro sisällä meidän kustannuksellamme (Omniva ja SmartPOST). 

  • €12.48
  • Veroton: €10.23
Bardahl Engine Stop Leak
Ajan mittaan moniin ajoneuvoihin kehittyy yleensä moottoriöljyvuotoja. Pitkä altistuminen korkeille lämpötiloille ja pitkät öljyn tyhjennykset voivat aiheuttaa tiivisteiden ja tiivistysten kutistumista ja niiden taipuisuuden heikkenemistä. Jos vuodot jätetään hoitamatta, ne voivat laajentua, jolloin öljytaso laskee ja moottori voi vaurioitua.
Engine Stop Leak on patentoitu kaava, joka nuorentaa tiivisteet ja tiivisteitä ja palauttaa niiden moitteettoman toiminnan ajoneuvon ollessa käynnissä. Tämä liuoksessa on erityisiä tiivisteiden paisutus- ja hoitoaineita, jotka pehmentävät ja laajentavat näitä osia hellävaraisesti pysäyttääkseen olemassa olevat vuodot ja estääkseen tulevien ongelmien syntymisen.
Poistaa moottoriöljyvuodot ajon aikana
Hoitaa ja elvyttää kaikentyyppiset kumi- ja synteettiset tiivisteet turpoavat
Auttaa estämään tulevat öljyvuodot ja kalliit korjaukset
Vähentää vuotojen aiheuttamaa öljynkulutusta
Pidentää ajoneuvon käyttöikää
Lisää yksi pullo Engine Stop Leak-öljyä moottorin kampikammioon. Älä täytä liikaa. Liuos vaikuttaa ajoneuvon ajon aikana ja parhaat tulokset saavutetaan muutaman sadan kilometrin jälkeen. Yksi pullo käsittelee jopa 5 litraa ja on yhteensopiva kaikenlaisten öljyjen kanssa, myös synteettisten öljyjen kanssa. Hävitä käytetty tai käyttämätön liuos paikallisten, osavaltioiden ja liittovaltion määräysten mukaisesti.
1107B


Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä