Tämä sivusto käyttää evästeitä. Sivuston selaaminen hyväksyt jatkuvan evästeiden käytön. Lisätiedöt

Presto Stop Rost-Umwandler, 400ml

2-5 Päivää Presto Stop Rost-Umwandler, 400ml

Ilmainen toimitus

Jos ostoksesi ylittää € 40,00, on kuljetus Viro sisällä meidän kustannuksellamme (Omniva ja SmartPOST). 

  • €16.28
  • Veroton: €13.34
Presto Stop Rost-Umwandler
Ruosteenkonvertteripohjamaali on vakaa pohja maalaukselle ja muodostaa ruostekerroksen kanssa organometallisen rautayhdisteen. Sitä käytetään ruosteisten pintojen pohjamaalaukseen. Liuottimen kestävä. Kuivuminen ei vaadi erityisolosuhteita, se voidaan päällystää millä tahansa maalilla. Helppo levittää.
Suurin uhka autoille on korroosio. Tämä ongelma voi ohittaa paitsi huomattavan ajokilometrin omaavan auton myös käytännössä uuden auton. Tämän tilanteen estämiseksi auton omistaja voi suorittaa korroosionestokäsittelyn ajoissa, muuten hänen on poistettava liiallisen korroosion seuraukset. Jos tunnistat itsesi toisessa tapauksessa, on aika käyttää tehokasta lääkettä. Suosittelemme Presto ruostemuuntajapohjamaalia, jolla on seuraavat edut:
1. Helppo soveltaa.
Ruosteenmuuntimen elastinen rakenne helpottaa korroosiotaskujen täyttämistä. Hyvän tarttuvuuden ansiosta levitetty kerros ei halkeile tai halkeile.
2.Ei peitä, mutta poistaa ruostetta.
Presto Rust Converterin ainutlaatuinen kaava tekee muutakin kuin vain peittää syöpyneen alueen. Tämä tuote toimii paljon tehokkaammin - se auttaa poistamaan ruostetta. Maaperän koostumus sisältää innovatiivisia komponentteja, jotka muuttavat ruosteen homogeeniseksi organometalliseksi yhdisteeksi, mikä estää sen leviämisen edelleen.
3. Luo ihanteellisen pinnan maalausta varten.
Tällä työkalulla on kaksikomponenttinen rakenne, joka paitsi muuntaa ruostetta, myös luo täysin tasaisen pinnan. Presto-muuntimen käyttö auttaa palauttamaan auton korin alkuperäiseen kuntoonsa ja ehkäisee korroosion uusiutumista. Kun autoon on valittu oikea maali, on lähes mahdotonta havaita käsittelypaikkaa.
4. Kuivuu nopeasti.
Tämän työkalun käytön ansiosta korjaustyöt vievät paljon vähemmän aikaa. Sen koostumus varmistaa nopean kuivumisen luonnollisissa olosuhteissa ilman erityisiä laitteita.
5. Kestää liuottimia.
Ruosteenkonvertteripohjamaalin levittämisen jälkeen voit turvallisesti poistaa pinnan rasvasta ilman pelkoa levitetyn kerroksen vahingoittumisesta. Sen koostumus ei reagoi liuottimien kanssa ja osoittaa vaikuttavan kestävyyden niiden aggressiivisia vaikutuksia vastaan.

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä