Tämä sivusto käyttää evästeitä. Sivuston selaaminen hyväksyt jatkuvan evästeiden käytön. Lisätiedöt

Gulf Formula ULE 5W-30, 4L

Gulf Formula ULE 5W-30, 4L

Ilmainen toimitus

Jos ostoksesi ylittää € 40,00, on kuljetus Viro sisällä meidän kustannuksellamme (Omniva ja SmartPOST). 

  • €34.96
  • Veroton: €28.66
Gulf Formula ULE 5W-30
Katalysaattorin kanssa yhteensopiva henkilöautojen moottoriöljy
Tuotteen kuvaus
Gulf Formula ULE-sarja on edistyksellinen, synteettinen, erittäin vähäpäästöinen henkilöautojen moottoriöljy, joka on erityisesti suunniteltu käyttäen nykyaikaisinta lisäainekemiaa, joka täyttää puolivälin SAPS-vaatimukset (Sulphated Ash,
Fosfori & Rikki) vaatimukset. Nämä öljyt on kehitetty yksinomaan pidentämään viimeisimmän sukupolven henkilöautoissa käytettävien jälkikäsittelylaitteiden käyttöikää ja säilyttämään niiden tehokkuus sekä bensiini- että dieselmoottoreilla varustetuissa autoissa. Ne tarjoavat poikkeuksellisen puhdistustehon ja kulumissuojan ja minimoivat saostumat moottorissa ja turboahtimessa, mikä johtaa ylivoimaiseen kokonaissuorituskykyyn. Se ylittää johtavien autonvalmistajien, kuten Daimlerin, VW:n, BMW:n ja Porschen, uusimpien vähäpäästöisten öljyspesifikaatioiden vaatimukset.
Ominaisuudet ja edut
Alhainen tuhkapitoisuus vähentää hiukkasten kertymistä dieselhiukkassuodattimiin.
Erinomainen termo-oksidatiivinen stabiilisuus vähentää öljyn hajoamista ja mahdollistaa pidemmät tyhjennysvälit.
Ainutlaatuinen lisäainekemia vähentää nokeen liittyvää sakeutumista ja kulumista.
Uusin puolivälissä oleva SAPS-lisäaineteknologia minimoi TWC:n (Three Way Catalyst) myrkytyksen ja pidentää uusimmissa henkilöautoissa käytettävien jälkikäsittelylaitteiden käyttöikää.
Aktiiviset puhdistusaineet vähentävät mäntäkertymiä ja lietteen muodostumista, mikä pidentää moottorin käyttöikää.
Erinomainen matalalämpötilaominaisuus helpottaa kylmäkäynnistystä ja suojaa kulumiselta käynnistyksen aikana.
Käyttökohteet
Kaikki MB- ja Volkswagen-autojen bensiini- ja dieselmoottorit, jotka täyttävät Euro 4 -päästönormit ja jotka vaativat MB 229.51 ja VW 502 00, 505 00 ja 505 01 -laadun mukaisia mid SAPS-öljyjä.
Kaikki BMW:n bensiini- ja dieselautot, jotka täyttävät Euro 4 -päästönormit ja joissa on hiukkassuodattimet kaikkialla maailmassa, erityisesti EU:n alueella, mukaan lukien Norja, Sveitsi ja Liechtenstein.
SAE 5W-40 on hyväksytty Porschen moottoriöljykategoriaa "Porsche A40" vastaan käytettäväksi kaikissa Porsche-autoissa mallivuodesta 1994 alkaen, lukuun ottamatta Cayenne V6:ta pitkäveteistä ja Cayenne Dieseliä.
Nykyaikaiset henkilöautot, katumaasturit, kevyet pakettiautot ja kuorma-autot, joissa on sekä bensiini- että dieselmoottorit ja jotka vaativat ACEA A3/B4-, API SL/CF- ja ACEA C3-laatuöljyjä. 
Volkswagen - 502.00/505.00/505.01.
DaimlerAG - MB 229.51
BMW - Longlife-04 
GM dexos2

 

 

 

 

 

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä